Loading...
X

У Данії випустили дебетову карту Bitcoin під назвою NanoCard

У Данії випустили дебетову карту Bitcoin

Датська біржа криптовалюти (CCEDK) випустила дебетову карту Bitcoin під назвою NanoCard. Її можна використовувати для зберігання і витрати віртуальних грошей у різних країнах світу.

NanoCard дозволяє зберігати не тільки Bitcoin а й долари США. Також баланс може відображатися в євро і фунтах стерлінгів.

“Після деяких важких переговорів, ми уклали угоду з торговою платформою Bit-х. Це партнерство не буде скуте будь-якими обмеженнями. Ми справді пишаємося тим, що всього через рік після початку діяльності, змогли запропонувати такий вражаючий проект. Можливо, це перша повноцінна дебетова карта, випущена співтовариством криптовалют“, – сказав Ронні Босінг, генеральний директор CCEDK.

Для повсякденних операцій за допомогою карти, користувачам не потрібно проходити процес аутентифікації. Незважаючи на те, що це може спровокувати загрозу безпеці коштів, CCEDK заключила партнерство з розробником програмного забезпечення Blockchain Cryptonomex, щоб захистити транзакції в криптовалюта.

“Ми об’єднали сильні сторони цифрових валют до загальновизнаних кредитними картами. Це поєднання технологій робить NanoCard дійсно значною”, – підкреслив він.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

залишити коментар: